Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

NoktaOSGB002

OSGB Hizmetleri

ÇSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş 2 firmamızla İstanbul başta olmak üzere altı ilde İşyeri Hekimliği, İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Sağlık Personeli hizmetleri sunmaktayız.

nokta.ilkyardim

İlkyardımcı Eğitimleri

Sağlık Bakanlığı Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2013 yılında yetkilendirilmiş  Merkezimiz’de,  altı kişiden oluşan deneyimli ve yetkin ekibimizle ilkyardımcı standart ve güncelleme eğitimlerimizi sürdürmekteyiz.

NoktaOSGB006

Sağlık Tarama Hizmetleri

Yalova İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 2013 yılından beri yetkilendirilmiş olan laboratuvar ve görüntüleme birimimizle OSGB hizmeti sunduğumuz firmalarımızın personellerinin sağlık gözetimlerini yapmaktayız.

HİZMET İLKELERİMİZ

Hizmet verdiğimiz projelerin (3 item) ve yönetimdeki çalışanlarının (1 item); firmamızdan ve çalışanlarımızdan aldığı hizmetleri ulaşılabilirlik, güvenilirlik, memnuniyet ve tavsiye edilebilirlik açısından değerlendirme sonuçları (2017).

Ulaşılabilirlik (birinci saatte) 96%
Bilgiye Güvenilirlik 92%
Firma Yönetimin Memnuniyeti 88%
Tavsiye Edilebilirlik 92%

Hizmet verdiğimiz firmalarımızın işletme hacimlerine bakılmaksızın sunmaya çalıştığımız iş sağlığı ve güvenliği ve bağlı hizmetlerde elde ettiğimiz bu değerleri geliştirmeye devam ediyoruz.

Nokta İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri ve çalışanlarının temel yol göstericisi; “İş Sağlığı Profesyonelleri için Uluslararası Etik Kurallar Rehberi”dir. Bu rehber; her yılın ilk hizmet içi personel toplantısında tüm çalışanların katılımıyla hep birlikte tekrar gözden geçirilir ve bir önceki yıl bu rehber eşliğinde değerlendirilir. Bu kurallar silsilesini tekrar gözden geçirmek hepimizin yenilenmesine ayrıcalıklı bir katkı sunmaktadır.

Nokta İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri olarak firmalarımıza hizmetlerimizi sunarken masamıza koyduğumuz en temel ilke “DOĞRULUK”tur. 2013 yılında kurulduğumuz ilk günden bu zamana kadar hem beraber çalıştığımız firmalarımızın hem paydaşlarımızın hem de çözüm ortaklarımızın bize duyduğu güvenin temelinde hep bu ilkemiz öne çıkmıştır. Bu ilke; çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza da aynı şekilde yöneticilerimiz tarafından aktarılmakta, yaptığımız her hizmet içi eğitimlerimizde vurgulanmaktadır.

Nokta İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri ve çalışanları; çalışanların sağlığını korumayı ve desteklemeyi, güvenli ve sağlıklı bir iş ortamı oluşturmayı, bu amaçla risk değerlendirmesinde teknik bilgiye dayalı geçerli yöntemler kullanmayı ve etkin önlemler önermeyi, çalışanların işe ilişkin sağlıklarını koruma ve destekleme konusunda doğru ve bilimsel önerilerde bulunmayı, iş ve çalışma ortamına yakın olmak için çaba göstermeyi, firmanın yaptığı iş ile ilgili riskleri yok etmek ya da en aza indirmek için en verimli yöntemler hakkında bilgi toplamayı, İş güvenliği faaliyetleri sırasında farkına varabilecekleri endüstriyel ve ticari sırları açıklamamayı, çalışanların sağlık veya kişisel mahremiyetlerine saygı duymayı ve onları saklamayı kendilerine prensip edinmiştir.

İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ EĞİTİMLERİMİZ

Nokta.egitim

Çalışanların Temel İSG Eğitimleri

Çalışanların eğitimi yönetmeliğince; çalışanların alması zorunlu Temel Eğitimler, İSG Profesyonellerimiz tarafından hizmet verdiğimiz tüm firma çalışanlarına verilmektedir.

Nokta.isbasi

Çalışanların İlave Eğitimleri

Çalışanların eğitimiyle ilgili yönetmelikteki değişiklikle alınması zorunlu hale gelen “işyerine özgü risklere” yönelik bu eğitimler, İSG profesyonellerimizce firma çalışanlarına verilmektedir.

Nokta.pkd

Temel Yangıncı Eğitimleri

Acil durum eylem planları dahilinde firma çalışanlarına verilmesi zorunlu bu eğitimleri, eğitim formasyonuna ve Yangın Eğitimci sertifikalarına sahip uzmanlarımızca verilmektedir.

NoktaOSGB.iple-erisim

Yüksekte Çalışma Eğitimleri

Yüksekte çalışma gerektiren işlerde faaliyet gösteren firma çalışanlarına zorunlu olan eğitimler, SPRAT/IRATA sertifikalı ve bu alanda deneyimli uzmanlarımızca verilmektedir.

İŞ GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİMİZ

İPLE ERİŞİM HİZMETLERİ

SPRAT/IRATA sertifikalı uzmanlarımız tarafından iple erişim gerektirmeyi gereken faaliyetlerde hem uygulayıcılık hem de gözetimlik hizmetleri veriyoruz. Ayrıca Yatay-Dikey Yaşam Hatlarının hazırlığı ve projelendirilmesi çalışmalarımız devam etmektedir.

Noktaisg.asbestsokum

PATLAMADAN KORUNMA ÇALIŞMALARI

Patlamadan korunma faaliyetleri bir çok sektörde ihmal edilen fakat risk değerlendirmesi çalışmalarının olmazsa olmaz elementlerinden biridir. Ölçüm ve özel hesaplamalar gerektiren bu çalışmalar bu konuda deneyimli İSG profesyonellerimiz tarafından hazırlanmaktadır.

Nokta.yuksekip

ASBEST SÖKÜM GÖZETİMLİĞİ

Binalar ve eklentileri, Gemi bakım ve onarım hizmetlerinde sıklıkla karşılaşılan asbestli materyallerin söküm ve demontaj işlerinde, deneyimli ve sertifikalı İSG profesyonellerimiz tarafından gözetimlik hizmeti vermekteyiz.

Noktaisg.patlama

Hizmetlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi almak için

Eğitimlerimiz, Gözetimli ve Uygulamalı Hizmetlerimiz ve diğerleri…